recension cover
Sidan innehåller annonser

Komplett kreditkort

 • Hög bonus på alla inköp
 • Ingen fast avgift
 • Bra kortförsäkring
card

Årsavgift: 0 kr

Högsta kredit: 50 000 kr

Räntefritt: 50 dagar

Komplett Bank Mastercard

KORTFATTAT

Ett Komplett Bank kreditkort passar utmärkt för de flesta, men speciellt för dig som letar efter ett gratis kreditkort med hög bonus och bra försäkringar.

Med Kompletts kreditkort får du 0,5 till 4 % i bonus/cashback på alla inköp som görs med kortet. Din bonus används sedan för att betala på kreditkortsfakturan – precis som det ska funka, inga krångliga bonussystem.

Kortet är helt och hållet gratis att äga, eftersom det varken har någon årsavgift eller aviseringsavgift om du väljer fakturering via E-post. Kompletts kort har inte heller någon fast kostnad för bankomatuttag, utan sedvanlig ränta utgår istället på dessa uttag.

I och med att kortet utöver ovan nämnda fördelar även har en väldigt bred och undantagslös reseförsäkring kan vi sammanfatta det som en av de bästa kreditkorten i Sverige just nu.

Hur bra är Komplett Banks kreditkort?

Bonus & förmåner
Ett riktigt bra bonuskort
Exceptionellt
Resa & utomlands
Låga avgifter & bra försäkring
Utmärkt
Försäkring
En riktigt bra reseförsäkring
Exceptionellt
Avgifter & ränta
Avgiftsfritt men hög ränta
Utmärkt

Kortfakta

Krav
Åldersgräns 18 år
Lägsta inkomst Inget krav
Anställningsformer Ej arbetslös
Bet. anmärkningar Nej
Kreditvillkor
Ränta 21,40 %
Effektiv ränta 22,42 %
Max kreditgräns 50 000 kr
Räntefria dagar 50 dagar
Lägsta månadsbet. 3 % (lägst 300 kr)
Avgifter
Årskostnad 0 kr
Aviseringsavgift 35 kr (0 kr med e-faktura)
Valutapåslag 1,75 %
Uttagsavgift 0 kr
Korttyp Mastercard
Kortfakta

Undrar du något mer?

Läs mer hos företaget bakom kortet

Försäkringar

 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Garantiförlängning
 • Självriskreduktion
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Allriskförsäkring

Så ansöker du om ett Komplett Mastercard

I likhet med många andra kortutgivare har Komplett Bank ett par krav du måste uppfylla för att kvalificera dig för ett kort:

 • Du måste vara minst 18 år
 • Du måste ha en anställning
 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning

Uppfyller du dessa krav är det fritt fram att ansöka online. Även inte alla beviljas kortets maximala kreditgräns blir många beviljade Komplett-kortet. Så här går du vidare:

 1. Gå till Komplett Banks sida för kortansökan.
 2. Ange dina personuppgifter, kontaktuppgifter och information om din arbetssituation.
 3. I samband med ansökan är det ett krav att du skickar in din senaste lönespecifikation. Om din lön avviker från vad du angivit på hemsidan gör komplett bank en ny bedömning av ansökan utefter vad som står på lönespecifikationen.
 4. Dubbelkolla att allt du angivit stämmer och skicka in ansökan. Din ansökan signeras via BankID och börjar behandlas omedelbart. Man får svar direkt på hemsidan om ansökan är godkänd. Däremot förbehåller de sig rätten att ändra beslutet till ett avslag om ny information skulle dyka upp i ett senare skede.
 5. Komplett godkänner en så hög kreditgräns som möjligt. Om inte den fulla gränsen (50 000 kr) kan beviljas meddelar de detta över e-post, SMS eller via telefon.
 6. I samband med att din ansökan godkänns börjar produktionen av kortet direkt, som sedan levereras inom 3-4 vardagar. Kortet är redo att användas direkt när det anländer.

Hur Kompletts kort fungerar

Kompletts kreditkort fungerar som andra bra kreditkort, där man månadsvis får en faktura på utestående skuld. Man väljer sedan att antingen betala hela skulden eller den lägsta månadsbetalningen (3 % av saldot eller minst 300 kr). De erbjuder även möjligheten att skjuta upp enskilda köp räntefritt 3, 6 eller 9 månader.

Tyvärr har Komplett ingen mobilapp för att hantera kortet och de erbjuder heller inte e-faktura. Fakturorna skickas istället ut via e-mail och betalas genom att man loggar in på sin vanliga bank. Däremot finns det indikationer på att Komplett håller på att utveckla en app för sitt kreditkort, något som kommer förhöja användarupplevelsen rejält.

Fördelar

 • Hög bonus, ger 0,5 – 4 % cashback på alla inköp
 • Kortet är gratis och saknar fasta avgifter
 • Ett av de allra bästa korten allround
 • Innehåller en väldigt bra reseförsäkring
 • Köpförsäkring för skador på nya produkter
 • Ingen avgift för kontantuttag
 • Möjlighet att delbetala utan ränta
 • Upp till 50 räntefria dagar

Nackdelar

 • Ingen app eller E-faktura
 • Erkänt långa svarstider från kundtjänst
Nytt kreditkort?

Kredit & avgifter

Komplett Mastercard går att få med en kreditgräns upp till 50 000 kr. De utfärdar alltid den maximala krediten de kan erbjuda respektive kund. Det är sedan upp till kunden att kontakta komplett om man vill sänka den.

Kortet saknar årsavgift och är således ett helt gratis kreditkort att äga. Däremot tar Komplett Bank ut 35 kr i faktureringsavgift per månad om du väljer avisering via vanlig post (pappersfaktura). Om du istället väljer e-postfaktura tillkommer det ingen faktureringsavgift.

Kreditkortets nominella ränta är 21,40 % och har en effektiv ränta på 22,42 %*.

Den effektiva räntan är förhållandevis hög i jämförelse med andra kreditkort, men är endast aktuell vid delbetalning. Tidsfristen för räntefri avbetalning av krediten är upp till 50 dagar, betalar du hela fakturan innan förfallodatumet regelbundet är användandet av kortet alltså gratis.

De flesta kortutgivare tar ofta någonstans mellan 1,5 – 2,0 % i valutaväxlingsavgift, förutom kort utan valutapåslag. För detta kreditkort gäller 1,75 % i valutaväxlingspåslag, vilket i sammanhanget varken är högt eller lågt.

* Den effektiva räntan på 22,42 % är beräknad på en kredit på 20 000 kr som betalas över 12 månader som ett annuitetslån. E-postfaktura kostar 0 kr, nominell ränta på 21,40 %. I exemplet nyttjas inga räntefria dagar. Månadskostnaden blir 1 857 kr och totalt att betala blir 22 278 kr.

Uttagsavgift

Vanligt är att kreditkort har en uttagsavgift på runt 2-3 %, med ett lägsta belopp på 25 – 40 kr per uttag. Komplett Mastercard saknar däremot denna uttagsavgift, utan tar istället betalt på ett unikt sätt. Istället kostar det 24,9 % i ränta på alla kontantuttag från och med första dagen. Något som i diskussioner online väckt mycket missnöje.

Hur illa är då detta?

Vi utgår från ett scenario där en semesterfirare åker utomlands och gör 3 stycken bankomatuttag på totalt 5 000 kr i annan valuta. Vi räknar med att en genomsnittlig växlingsavgift är 1,75 %, den lägsta avgiften per uttag är 35 kr samt att uttagen ger upphov till ränta i 30 dagar för innan nästa faktura betalas.

Komplett Mastercard Vanligt kreditkort
Valutapåslag 88 kr 88 kr
Uttagsavgift 0 kr 105 kr
Uttagsränta 104 kr 0 kr
Total 192 kr 193 kr
Siffrorna är baserat på genomsnitt från ett brett urval av populära kreditkort i Sverige.

Kostnaderna är alltså mer eller mindre identiska. Tar du däremot ut större belopp än 5 000 kr per tillfälle färre än 3 gånger per resa i genomsnitt blir det däremot dyrare med ett Komplett Mastercard i längden jämfört med andra kreditkort.

Uppskjuten betalning

Genom kortet kan man mot en kostnad skjuta upp betalningen för specifika inköp genom att kontakta Komplett banks kundservice:

 • 3 månader: 249 kr
 • 6 månader: 329 kr
 • 9 månader: 449 kr

Utöver detta utgår inga avgifter för det uppskjuta köpet. Om jämför kostnaden för en uppskjuten betalning på 9 månader mot att betala ränta är det ungefär samma kostnad för en produkt som kostar 5 500 kr. För produkter dyrare än 5 500 kr över 9 månaders tid är det alltså värt med uppskjuten betalning.

Bonus på Komplett Bank kreditkort

Komplett Mastercard är ett av de absolut bästa bonuskorten bland alla kreditkort i Sverige. Den enskilt största anledningen är den höga procentuella cashbacken som ges vid olika typer av köp.

Komplett Bank Mastercard Bonus

Bonusen på kortet delas ut enligt följande:

 • 4 % bonus på onlineköp från Komplett.se
 • 1 % bonus på enskilda köp på minst 20 000 kr
 • 0,5 % bonus på övriga inköp

För kontantuttag och banköverföringar ges ingen bonus.

Så fungerar Kompletts bonus

Varje gång du betalar med kreditkortet får du bonuspoäng. Spenderar du exempelvis 100 kr på Komplett.se får du 4 poäng, medan 100 kr i en vanlig butik ger 0,5 poäng. Varje bonuspoäng motsvarar sedan en krona som du kan dra av från din kreditkortsfaktura.

Du behöver alltså inte hantera något knöligt bonussystem för att lösa in poängen med andra ord, vilket många upplever som en stor fördel. Den här typen av bonussystem för kreditkort kallas cashback.

Begränsningar

Bonusen är begränsad till maximalt 500 poäng per månad och 2 000 poäng per löpande 12-månadersperiod. Av denna anledning kan kortet med fördel kompletteras av ett extra bonuskort. Exempelvis är ett kreditkort utan årsavgift med bonus ett bra komplement när den maximala bonusen för året är nådd.

Så fort nås kortets maxbonus

Så hur lång tid tar det att nå kortets maxbonus?

Det finns såklart inget generellt svar, men nedan har vi gjort en uträkning på hur snabbt det går baserat på vilken månadsspendering man har! I exemplet räknar vi endast på 0,5 % i bonus (vilket är bonusnivån för vanliga köp).

Kortutgifter per månad Månad då bonustak nås Bonus per månad Bonus per år
10 000 kr/mån Nås inte 50 kr 600 kr
15 000 kr/mån Nås inte 75 kr 900 kr
20 000 kr/mån Nås inte 100 kr 1 200 kr
25 000 kr/mån Nås inte 125 kr 1 500 kr
30 000 kr/mån Nås inte 150 kr 1 800 kr
35 000 kr/mån 13e december 167 kr 2 000 kr
40 000 kr/mån 31:a oktober 167 kr 2 000 kr

Använder man kortet på ovan vis når man alltså den maximala bonusnivån efter exakt ett år när man spenderar över 33 333 kr/månad (400 000 kr/år).

Det här scenariot är dock endast baserat på övriga inköp som görs till bonusnivån 0,5 %. Gör man 2 st köp på över 20 000 kr/år (1 % bonus per köp), och totalt handlar för minst 10 000 kr på komplett.se (4 % bonus per köp) behöver man endast spendera 22 500 kr/månad (inkl. köpen på 20 tkr & köpen på komplett) för att nå bonusnivån.

Alternativt val: Populärt kort från norrmännen

Bank Norwegian Kreditkort

Ett gratis & mångsidigt kort med bra bonus

Med Bank Norwegians kreditkort får du 0,5 % i bonus på alla inköp. Köper du flygbiljetter hos Norwegian kan du istället få upp till 10 % – en enorm bonus. Likt Kompletts Mastercard har kortet heller ingen årskostnad eller andra obligatoriska kostnader, utan är ett så kallat gratiskort.

Försäkring

Kortet ger dig som innehavare skydd på flera olika fronter från olika försäkringsgivare. Allting är däremot ihopbakat i två olika delar, Goudas reseförsäkring och köpskydd från BNP Paribas.

Om man ska sammanfatta kortets försäkringar får man säga att det har en väldigt bra reseförsäkring. Reseförsäkringen täcker för väldigt många olika moment med få undantag och höga ersättningsbelopp. I vår mening så är reseförsäkringen en av de bättre vi skådat just därför den är så bred och generös med ersättningar.

Utöver reseförsäkringen innefattar kreditkortet ett köpskydd som täcker inköpspriset (eller reparationskostnader) på alla personliga föremål som köps med kortet – en mycket användbar detalj.

Dessutom innefattar kortet en feltankningsförsäkring och självriskeliminering för hyrbil under resan. Båda dessa försäkringar är väldigt sällsynta, och är väldigt förmånliga tillägg till kreditkortet.

Nackdelen med kortets försäkringar är att det saknar ett så kallat avbeställningsskydd och att dess försäkringsmoment endast gäller på resan. Avsaknaden av avbeställningsskydd innebär att man inte får någon ersättning om man behöver avboka sin resa på grund av sjukdom eller olycka Detta är något som de flesta andra kreditkorten inkluderar i sin reseförsäkring.

Reseförsäkring

Försäkringsgivare för kortets reseförsäkring är Gjensidige Försäkring, som är verksamma under namnet Gouda för reseförsäkringar. För att kortets reseförsäkring ska gälla måste resan betalas till minst 50 % med kortet. Försäkringen täcker både för kortinnehavaren och dess make/maka/sambo/registrerad partner samt barn folkbokförda på någon av vårdnadshavarnas adresser.

Vi vill understryka att följande försäkringsmoment endast gäller under resor, vilket är en tydlig inskränkning i försäkringens värde:

 • ID-skydd: Om någon av resenärerna drabbas av en ID-kapning under resans gång ersätts skador upp till 100 000 kr. Tillhandahålls genom cxLoyalty via Gouda.
 • Nyckelförlust: Ersätter förlust av hem eller bilnyckel under resan. Upp till 4 000 kr.
 • Hyra av sportutrustning vid försening: Gäller för hyra av t ex skidor, golfklubbor eller surfbräda om bagaget anländer för sent. Försäkringen ersätter upp till 5 000 kr. Detta inkluderas sällan i reseförsäkringar men är väldigt värdefullt eftersom att flygbolag ofta slarvar bort skidor och sportutrustning.
 • Förstörd semester: Ersätter dig enligt en schablon om din resa helt eller delvis förstörs av sjukdom eller olycksfall. T.ex. får du 2 dagsandelar (hotell + boende) om du blir förkyld på resan. Alltså om resan kostat 12 000 kr för 7 dagar får du 2/7 x 12000 = 3 428 kr i ersättning.
 • Bagageförsening: Till skillnad från de flesta andra försäkringar ger kortförsäkringen dig ersättning kontant om ditt bagage försenas. Skyddet ger alltså inte endast ersättning för “skäliga och nödvändiga kostnader” såsom mat.
 • Självriskskydd för fordon: Täcker självrisk upp till 10 000 kr. Är i praktiken en så kallad hyrbilsförsäkring, men som utöver bil täcker fler fordon såsom båt, vattenskoter, MC, moped, segway och cykel. Gäller även för fordon som är kvar på hemadressen.
 • Allriskskydd: Gäller för hemelektronik i hemmet. Ersätter produkter som kostat mellan 1 000 – 25 000 kr och köpts med kortet. Produkter yngre än ett år har inget åldersavdrag (minskat ersättningsvärde). Däremot görs ett åldersavdrag på 25 % på 12 – 24 månader gamla produkter, och 50 % på 24 – 36 månader gamla produkter.
 • Tankning av fel bränsle: Kallas även feltankningsförsäkring. Ersätter skador upp till 4 000 kr om man råkar tanka fel drivmedel (t.ex. diesel i en bensinbil). I och med att försäkringen gäller endast för privat bil utanför Norden är den däremot inte särskilt användbar för de flesta.

Detaljerad information om försäkringsbelopp

Ett urval av försäkringens viktigaste högsta försäkringsbelopp finner du nedan. Fullständiga försäkringsvillkor hittas på Kompletts hemsida.

Försäkringsmoment Högsta försäkringsbelopp
Merkostnader för vård vid akut sjukdom, akut skada eller olycksfall 2 000 kr
Olycksfall (under 70 år) 300 000 kr
Olycksfall (över 70 år) 50 000 kr
Dödsfall 50 000 kr
Ansvarsskydd 10 000 kr
Rättsskydd 10 000 kr
Överfallsskydd 10 000 kr
ID-skydd 100 000 kr
Kristerapi 10 000 kr
Evakuering vid naturkatastrof eller krig 2 000 kr
Försäkrad egendom 2 000 kr
Nyckelförlust 4 000 kr
Bagageförsening (4/12/24 timmar) 300/500/500 kr
Försening av allmänt färdmedel 4h+: 300/150 vuxen barn. 12h+ 500/250.
Hyra av sportutrustning vid försening 5 000 kr
Komma ikapp resan 30 000 per person/100 000 per familj
Anslutningsreseskydd vid hemkomst 2 000 kr
Förstörd semester 30 000 per person/100 000 per familj
Återbetalning av aktivitetskostnad 10 000 kr
Självriskskydd 10 000 kr
Allriskskydd 25 000 kr
Tankning av fel bränsle 4 000 kr
Tryck för att se tabellen Tryck för att dölja tabellen

Köpskydd

Utöver vad som inkluderas i Goudas reseförsäkring har kortet även ett köpskydd. Det innebär kort och gott att personliga produkter med ett värde upp till 25 000 kr ersätts eller repareras om de blir skadade på grund av en olycka eller stöld. Försäkringen gäller även i Sverige och är alltså ingen reseförsäkring.

Försäkringen gäller i 90 dagar från att varan införskaffats och har en självrisk på 500 kr. Tyvärr gäller skyddet inte för mobiltelefoner eller motorfordon.

Valfritt betalskydd

Det går även att teckna ett valfritt betalskydd som täcker kreditkortets månadsbetalning om du blir ofrivilligt arbetslös, sjukskriven eller går bort. Försäkringen täcker 5 % av utestående skuld per månad vid arbetslöshet eller sjukskrivning, och vid dödsfall betalas hela den utestående skulden av på en gång. Försäkringen kostar 0,9 % av utestående saldo vid varje månadsslut. Om man har 30 000 kr i saldo kostar försäkringen alltså 270 kr den månaden. Försäkringen är något dyrare än vad konkurrerande kreditkorts köpskydd är, som ofta kostar 0,7 – 0,8 % av nyttjad kredit i månaden.

Med tanke på försäkringens ersättning och kostnad innebär villkoren hårt draget att man behöver vara sjukskriven i mer än 30 dagar i sträck varje halvår för att försäkringen ska löna sig. Detta faktum i kombination med att andra aktörer erbjuder billigare betalskydd avråder vi från denna försäkring.

Reseförmåner

Även om kortet är bäst anpassat för bonus/cashback passar det även bra som ett resekort. Det beror mycket på den väl tilltagna reseförsäkringen som finns på kortet. Reseförsäkringen är helt klart i toppklass, även jämfört med premiumkort med tusentals kronor i årsavgift.

Kompletts kreditkort har som tidigare nämnt en speciell uttagsavgift i form av att ränta utgår direkt vid uttaget. Som tidigare nämnt går det inte säga att det är en fördel eller nackdel – utan det beror på hur många uttag man gör och hur snabbt man betalar fakturan. Vi på Kreditkortguiden har egentligen inga problem med avgiften, utan tycker mest att den är märklig eftersom många kunder verkar störa sig på den.

Kortet har även ett valutaväxlingspåslag på 1,75 % för uttag i andra valutor än svenska kronor, vilket är nära ett genomsnitt jämfört med alla andra kreditkort i Sverige. I övrigt så har kortet inga extra tillägg, såsom exklusiva bonusar eller rabatter för resande, tillgång till flyglounger, concierge service eller intjäning av flygpoäng.

Övrigt

Här går vi igenom övriga funktioner med kreditkortet och information som det är bra att känna till som kortinnehavare.

Valbar PIN-kod

Du kan efter eget tycke och smak registrera en självvald PIN-kod för ditt Komplett kort.

Stöd för digitala plånböcker

Likt andra kreditgivare som använder Mastercard har även Komplett Bank stöd för Apple Pay och Google Pay. Det innebär att du enkelt kan lägga till deras kort i din digitala plånbok och göra kontaktlösa köpa (blippa) ditt Komplett kort.

Komplett Bank Konto

En av Komplett banks andra produkter heter Komplett Bank konto, vilket inte är kopplad till deras Mastercard på något sätt. Produkten gäller endast för köp via komplett.se och har, i vår mening, inte speciellt fördelaktigt villkor.

Nedan går vi igenom vilka huvudfunktioner Komplett Bank Konto har.

Delbetalning – Köp nu, betala sen

Hos Komplett bank går det delbetala produkter med ett pris på 1 000 – 60 00 kronor på 12, 24 eller 36 månader. För delbetalningar tillkommer en uppläggningsavgift på 255 kr, en administrationsavgift på 39 kr/mån och en kreditränta på 20 % per år..

I praktiken innebär det att en produkt för 15 000 kr som betalas över ett års tid skulle kosta 17 397 kr och ha en effektiv ränta på 32,88 %. Ingen bonus utgår på köp via deras konto. Därför rekommenderar vi definitivt att man köper elektronik via Kompletts egna kort, istället för via deras konto.

Uppskov med betalning

Som innehavare av ett Komplett-konto kan du välja 3 eller 6 månaders uppskjuten betalning för inköp gjorda på komplett.se. Det innebär att du faktureras för köpet efter vald period. Något som kan vara en livlina om du t ex måste köpa en ny tvättmaskin och vill betala köpet senare.

Avgiften är 199 kr/299 kr för 3 respektive 6 månader.

Komplett faktura

Komplett erbjuder kostnadsfri betalning på faktura för privatpersoner. Deras fakturatjänst innebär att en gratis kredit beviljas motsvarande produktens köpesumma. Därefter faktureras beloppet med en 14 dagars betalningsfrist.

I vissa fall görs en kreditupplysning innan köpet genomförs (de har ingen offentlig information om när en UC görs) och Komplett kan således neka dig fakturaköpet. Betalar man inte inom 14 dagar tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta på 24 % per år.

MDES för handlare

Om du är e-handlare går det aktivera funktionen Mastercard Digital Enablement Services. Det innebär att man som e-handlare eller butiksägare inte behöver lagra kortnummer och annan känslig information i klartext, utan informationen krypteras istället. Komplett Banks Mastercard stödjer användning av denna funktion, vilket innebär en ökad trygghet både för dig som handlare och kund.

Vanliga frågor

🏦 Erbjuder Komplett Bank några andra finansiella produkter?

Ja, de erbjuder bland annat ett privatlån med 4,9 – 19,9 % ränta och en uppläggningsavgift på 495 kr. Man har även som kund i Komplett Bank möjlighet att spara pengar och få 1 % effektiv ränta (0,99545 % i nominell ränta) från och med första kronan. Insättningsgränsen på sparkontot är 50 tkr – 1 miljon kronor.

❓ Går det att få ett extrakort?

Tyvärr erbjuder inte Komplett Bank något extrakort, utan vill någon familjemedlem också ha ett Komplett Bank Mastercard måste det tecknas parallellt. Däremot är detta endast en fördel med hänsyn till dess bonus eftersom att cashbacken har ett tak för varje kort.

🆔 Hur gör man för att använd ID-skyddet?

Kontakta Goudas partner cxLoyalty på +47 66 98 66 02 för att anmäla din ID-kapning. De hjälper dig hur du går tillväga för att spärra din tjänster och göra polisanmälan.

🙂 Vad tycker kunderna om Komplett Bank?

Komplett Bank har ett förhållandevis lågt kundbetyg, vilket till stor del har att göra med deras långsamma kundservice. Eftersom att många kunder uttryckt missnöje kring detta online kan man anta att Komplett arbetar på en lösning för detta.

Om Komplett Bank

Komplett är från början ett norskt bolag som i huvudsak säljer datorer och hemelektronik. De äger idag flera varumärken i Norden, bland annat den populära butikskedjan Webhallen. Även om koncernen grundades år 1996 dröjde det till 2014 innan Komplett Bank fick tillstånd hos finansinspektionen att bedriva bankverksamhet. Banken finns idag i Norge, Sverige och Finland och har sitt huvudkontor i Lysaker, Norge.

Komplett bank erbjuder idag en rad olika finansiella tjänster. Bland Kompletts banktjänster finns deras populära Komplett Bank Mastercard, deras privatlån, sparkonto och en kontokredit. Däremot har de (ännu) inte utvecklat ett mer storbanks-likt produktutbud, utan erbjuder endast dessa grundläggande finansieringslösningar för i första hand privatkunder

Alla omdömen

Johan
juni 23, 2022

Rated 1 out of 5

Komplicerad bonus och hög ränta

Komplicerat att ta del av sin bonus, denna måste aktiveras genom ett aktivt val, annars försvinner den. Kortet har även hög ränta som beräknas utifrån när första köpet gjordes under perioden, finns betydligt bättre alternativ på marknaden för kreditkort.

Robert
februari 16, 2022

Rated 2 out of 5

Extremt hög ränta

Räntan räknas inte utifrån faktiskt utnyttjad kredit utan från när det första köpet under perioden gjordes, vilket innebär att årsräntan kan bli flera tusen procent. Märkligt att ingen har kommenterat det.

Om författaren

Elias Bülow
Elias Bülow

Har mångårig arbetslivserfarenhet från den svenska finansbranschen och ett stort intresse för ekonomi i allmänhet.


SENAST UPPDATERAD: 28 oktober, 2021

Kontaktuppgifter

Ansvarig kortutgivare: Komplett Bank ASA (allabolag.se)

Organisationsnummer: 502076-2588

Adress: Vollsveien 2A, 1366 Lysaker, Norge

Telefon: +46 (0)8 403 096 00

E-post: kundservice@komplettbank.se

Finansinspektionen: Komplett Bank ASA (fi.se)

Kortvillkor: Komplett Mastercard kortvillkor

Öppettider

Måndag: 09:00 – 16:00

Tisdag: 09:00 – 16:00

Onsdag: 09:00 – 16:00

Torsdag: 09:00 – 16:00

Fredag: 09:00 – 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Så finansieras Kreditkortguiden

Flera av kreditkorten som vi recenserar och visar på hemsidan ges ut av aktörer som ger oss provision. På så vis kan vi fortsätta bedriva en kostnadsfri tjänst som recenserar alla svenska bankkort.

I vissa fall kan detta påverka kortens placering på hemsidan. Däremot har detta inte under några omständigheter inflytande på vår betygsättning – vår åsikt är helt och hållet vår egen.

Nollställ
Jämför