Om oss

Sedan 2020 jämför Kreditkortguiden.se Sveriges kreditkort

Här kan du läsa mer om oss!

Vad gör vi?

Kreditkortguiden är en fristående sajt vars syfte är att hjälpa svenska privatpersoner jämföra och hitta det bästa kreditkortet.

Vi som grundat Kreditkortguiden.se har flera års erfarenhet av finansiell rådgivning med inriktning på privatekonomi. Sajten grundades för att kombinera det bästa av det vi brinner för – att hjälpa till med kloka ekonomiska beslut och smarta tekniska lösningar.

Vad innehåller sajten?

  • Heltäckande & opartiska recensioner: För samtliga recenserade kort har vi kontaktat kortutgivaren över telefon med riktade frågor om deras produkt. Detta för att få bättre underlag till våra recensioner, men även för att kunna erbjuda information som tidigare inte funnits online.
  • Unika guider & information: Vår långa erfarenhet av rådgivning till privatpersoner ger oss en god förmåga att ta fram värdefulla och intressanta guider kring ämnet kreditkort.
  • Allt på ett ställe – enkelt att jämföra: I och med att vi samlar alla omdömen och fakta på ett ställe är det lätt att utvärdera alla tillgängliga alternativ. På så vis kan du säkerställa att du hittar det kort som passar dig bäst.

Opartisk & oberoende information

Det finns tyvärr många aktörer som anpassar sina omdömen efter potentialen till att tjäna pengar – något vi tar starkt avstånd ifrån.

Vi vill istället ge helt opartisk och oberoende information till våra besökare. Något som illustreras av den text vi upprepar regelbundet på sajtens undersidor:

Flera av kreditkorten som vi recenserar och visar på hemsidan tillhör partners som ger oss provision – det är så vi tjänar pengar. I vissa fall kan detta påverka kortens placering på hemsidan. Däremot har detta inte under några omständigheter inflytande på vår betygsättning – vår åsikt är helt och hållet vår egen.

I vårt arbete är även transparens och neutralitet två viktiga ledord. Så objektivt som möjligt lägger vi fram olika kreditkorts för- och nackdelar. För att hjälpa dig som konsument lägger vi ibland till vår åsikt eller rekommendation. I dessa fall är vi däremot alltid tydliga med att det är en just åsikt eller rekommendation.

Kontakta oss

Saknas det en recension av något kort? Behöver någon information korrigeras? Tveka i så fall inte på att höra av dig!

E-postadress: info@kreditkortguiden.se

Medarbetare

Elias Bülow

Elias Bülow

Medgrundare

Har mångårig arbetslivserfarenhet inom låneförmedling och ett stort intresse för kreditkortsförmåner.

William Bergmark

William Bergmark

Medgrundare

Har arbetat i flera år med låneförmedling, bland annat som ekonomisk rådgivare. William skriver majoriteten av alla kortrecensioner på kreditkortguiden.

Felicia Lennestig

Felicia Lennestig

Skribent

Har flerårig arbetslivserfarenhet av affärsutveckling inom betalnings- och kreditkortsbranschen. Felicia har skrivit artiklar på Kreditkortguiden sedan år 2022.

Så finansieras Kreditkortguiden

Flera av kreditkorten som vi recenserar och visar på hemsidan ges ut av aktörer som ger oss provision. På så vis kan vi fortsätta bedriva en kostnadsfri tjänst som recenserar alla svenska bankkort.

I vissa fall kan detta påverka kortens placering på hemsidan. Däremot har detta inte under några omständigheter inflytande på vår betygsättning – vår åsikt är helt och hållet vår egen.

Nollställ
Jämför